top

[Tutoriale]Matrix Full Effect

 
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului ShocK TeaM -> Tutoriale Photoshop
Autor Mesaj
*TinuX*
Administrator
Administrator
*TinuX*

Data inscrierii: 12/Oct/2008
Mesaje: 11
Localitate: Timisoara

MesajTrimis: 12/10/2008 08:13    Titlul subiectului: [Tutoriale]Matrix Full Effect Raspunde cu citat (quote)

Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect
Apasati D pentru a reseta culorile
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul culorii verede: #02dc4a )
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect
Pasul 5: Intram la Filter>Stylize>Glowing Edges cu urmatoarele optiuni
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect
Pasul 6: Vom obtine ceva de genu
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect
Dupa care duplicati layerul (Ctrl+J) si Intram la Edit>Transform>Flip Horizontal
Mutati un pic mai la stanga si o sa va iasa ceva de genu:
[Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect

Si am terminat , tutorial made 100% by *TinuX*
_________________
[center][Tutoriale]Matrix Full Effect [Tutoriale]Matrix Full Effect[/center]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
K4m1k4z3
Owner
Owner


Data inscrierii: 12/Oct/2008
Mesaje: 31

MesajTrimis: 12/10/2008 08:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MS Locked
_________________
Shock Team - Manager
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului ShocK TeaM -> Tutoriale Photoshop Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro