| Autor |
Mesaj |
*TinuX* Administrator


Data inscrierii: 12/Oct/2008 Mesaje: 11 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 12/10/2008 08:15 Titlul subiectului: [Tutorial]Linii Tech Tutorial |
|
|
1. Deschideti un document ce dimensiuni vreti,eu am ales 400x400 , dupa care faceti bg negru (alt+backspace)
2. Filter>Render>Fibers si folositi setarile mele
3.Duplicati layeru (Ctrl+j) si dupaia mergei Edit>Transform>Flip Vertical puneti blendig modul pe Lightn si datzi merge (ctrl+e)
4.Duplicati layeru si merge Filter>Artistic>Plastic Wrap
5.Puneti blending modul pe Overlay si datzi merge (Ctrl+e)
6.Duplicati layeru si apasati Ctrl+U si folositi setarile mele
7.Puneti Blending Modul pe Multiply si datzi merge (Ctrl+e)
8.Duplicati layeru si mergetzi Filter>Blur>Smart blur folositi setarile mele :
9.Puneti blending Mode pe Multiply si datzi merge (Ctrl+e)
Asa ar trebuie sa va arate cand terminati
Tutorial Tradus De *TinuX* _________________ [center] [/center] |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|
|
|